въпрос багажници на покрива, става въпрос за фокусник 2008
-
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2013, 18:24
- Модел на автомобила: форд фокусник 1.8 tdci, 2008 :)
- Status: Извън линия
въпрос багажници на покрива, става въпрос за фокусник 2008
Колеги искам да попитам някой, дали има от тези багажници на покрива, става въпрос за фокусник 2008 година, хечбек, 5 врати, 1.8 тдци 115 коня.
Че като гледам май нещо малък ще ни дойде и обмислям варианта за един такъв багажник да сложа. И ако съм объркал раздела да ме прощават
Че като гледам май нещо малък ще ни дойде и обмислям варианта за един такъв багажник да сложа. И ако съм объркал раздела да ме прощават

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: въпрос
Какво всъщност питаш
Удобно е иначе, класните марки са скъпи. Потърси в нета има голямо разнообразие от размери и цени.

Удобно е иначе, класните марки са скъпи. Потърси в нета има голямо разнообразие от размери и цени.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: въпрос
Не разбрах за кой багажик питаш....тези, дето са само на релси или тези тип "ковчег".
За релсите няма особености-всичко си е както на Москвичите едно време.За ковчезите...не съм си слагал, но са ми казвали, че на малка кола е неприятно ако духа страничен вятър-клати цялата кола, много осезаемо.
За релсите няма особености-всичко си е както на Москвичите едно време.За ковчезите...не съм си слагал, но са ми казвали, че на малка кола е неприятно ако духа страничен вятър-клати цялата кола, много осезаемо.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Re: въпрос багажници на покрива, става въпрос за фокусник 2008
Половин година бачках точно това-продавах и слагах багажници всякакви. Мисля,че мога да ти помогна. Питай смело каквото те интересува,ще помагам с каквото мога.
Поздрави
Поздрави
-
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2013, 18:24
- Модел на автомобила: форд фокусник 1.8 tdci, 2008 :)
става въпрос за тея багажници, които са тип ковчег, кутия, или там както се наричат. Има ли нещо специално при монтирането, или на какво да обърна внимание, и как точно става захващането към тавана, защото на тавана имам аз едни черни лайсни с места за захващане, ама......
нещо такова - http://bagajnik.com/produkt-FREE-PLAST- ... GLANTs-299
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Точно както на снимките.mbstr написа:...как точно става захващането към тавана, защото на тавана имам аз едни черни лайсни с места за захващане, ама......
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Точно там бачках
. Ако не ти се дават пари,можеш да вземеш и под наем от там. Захващането е от тоя тип (като на снимките) за твоята кола. Мисля,че имаше отвори под уплътнението на вратите и там влизат планките за гредите. Имай в предвид,че напречните греди се продават отделно от кутията,за тоя тип захват дават максимално натоварване 75 кг. за цялата конструкция,по-евтините кутий ''носят'' до 50 кг.,гаранцията им важи до 120 км./ч. и разбира се,се появява повече шум,но няма начин-нарушава се аеродинамиката на колата. Питай ако нещо съм изпуснал
.
Поздрави

Поздрави