Съвет за покупка на Mondeo 2.2 дизел комби 2008+
-
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2013, 22:17
- Модел на автомобила: Audi 80 B4
в бъдеще - Ford Mondeo MK4 2.x TDCi - Status: Извън линия
Съвет за покупка на Mondeo 2.2 дизел комби 2008+
Здравейте, колеги.
Моля за съвет за покупка на Мондео. От известно време чета форума и събирам информация, но сега се регистрирах. Моля да ме извините ако съм нарушил неволно някое от правилата на форума.
Нужно ми е комби да возя семейството с инвентара на децата - колела, ски, и т.н. - семейните хора с деца знаете как е
Харесал съм:
Mondeo 2.2 TDCi комби, 175 к.с. (евентуално може и 2.0 TDCi, 140 к.с.)
оборудване Titanium
2008-2010 година
ръчни скорости
бюджет - 14 000 - 17 000
Следя обявите в mobile.bg, но май няма много избор - само това намирам
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4k3t4q
Някой гледал ли е тази кола? Италианска е - преди време видях снимка на сервизната и книжка в друга обява. Гледам, че е без номера, така че ще има още разходи покрай регистрацията и.
Предполагам е добре да ида в Мото Пфое на диагностика - вършат ли работа, или само вземат парите и претупват нещата? Може ли да разберат ако е превъртан километража? Има ли слаби места модела? Трябва ли да гледам за нещо специално, чийто ремонт е много скъп?
Гледах малко и в autoscout24.com и mobile.de. Прави ми впечатление, че цените са към 10000 EUR и нагоре. Бюджета ми реалистичен ли е за такава кола?
Благодаря.
Моля за съвет за покупка на Мондео. От известно време чета форума и събирам информация, но сега се регистрирах. Моля да ме извините ако съм нарушил неволно някое от правилата на форума.
Нужно ми е комби да возя семейството с инвентара на децата - колела, ски, и т.н. - семейните хора с деца знаете как е

Харесал съм:
Mondeo 2.2 TDCi комби, 175 к.с. (евентуално може и 2.0 TDCi, 140 к.с.)
оборудване Titanium
2008-2010 година
ръчни скорости
бюджет - 14 000 - 17 000
Следя обявите в mobile.bg, но май няма много избор - само това намирам
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4k3t4q
Някой гледал ли е тази кола? Италианска е - преди време видях снимка на сервизната и книжка в друга обява. Гледам, че е без номера, така че ще има още разходи покрай регистрацията и.
Предполагам е добре да ида в Мото Пфое на диагностика - вършат ли работа, или само вземат парите и претупват нещата? Може ли да разберат ако е превъртан километража? Има ли слаби места модела? Трябва ли да гледам за нещо специално, чийто ремонт е много скъп?
Гледах малко и в autoscout24.com и mobile.de. Прави ми впечатление, че цените са към 10000 EUR и нагоре. Бюджета ми реалистичен ли е за такава кола?
Благодаря.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Съвет за покупка на Mondeo 2.2 дизел комби 2008+
За тия пари направо иди в МП да видиш какви коли имат и дали няма да излезе нещо читаво от тях. То пак няма гаранция, но ако е карана у нас и не е била служебна, има шанс да е на малко километри, което е критично важно за дизела.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
Гледам и там, благодаря.S_C написа:За тия пари направо иди в МП да видиш какви коли имат и дали няма да излезе нещо читаво от тях. То пак няма гаранция, но ако е карана у нас и не е била служебна, има шанс да е на малко километри, което е критично важно за дизела.
http://www.motopfohe.bg/mp_auto.php?mak ... efore=2013
Като цяло има няколко проблема:
1. Няма комбита

2. Няма 2.2 TDCi (по принцип и 2.0 TDCi ме устройва, но както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече

3. Цените са високи
-
- потребител
Взех я. Ще я снимам тези дни и ще се похваля в съответната тема