Форд Фокус 1.6-ужасно съм притеснен-ПОМОЩ

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
kakanev
потребител
потребител
Регистриран: 24 яну 2009, 19:43
Модел на автомобила: фокус
Status: Извън линия

Re: Форд Фокус 1.6-ужасно съм притеснен-ПОМОЩ

Мнение от kakanev » 25 апр 2009, 15:34

Колата се оправи! За вески случай отидох до Бисер Факира - много известен майстор в Търново по диагностика на двигател - компютър и т.н. Той ми почсти дроселовата клапа, стъпковият мотор и МАФ-а, направи и компютърна диагностика и всичко е супер, КОЕТО МЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВ! Благодаря за подкрепата и съветите на всички, особено на колегата vvasilev! Колега, благодарение на теб и майстора Вальо Бонев - да е жив и здрав човека, сега вече всичко е наред. Майната им на парите, пари се изкарват, нерви и здраве - не! Винаги, когато мога да съм полезен съм насреща. По-горе съм написал и мобилният си телефон. Желая на всички здраве!

vvasilev
потребител
потребител
Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.

Мнение от vvasilev » 25 апр 2009, 20:40

Айди честито. Сега вече си готов за пътешествия. А относно този пацул дето е на компютърната диагностика- няма думи, един път отидох да се консултирам нещо с него и той такова изказване направи за марката Форд, че аз му казах "извинявай, че няма възможност да си купя Мерцедес"-той се осети колко е тъп ама аз му обърнах гръб. Повечето от тези нещастници едва ли ще имат шанса да се возят или карат коли наистина скъпи коли каквито аз не притежавам,но поне съм карал ама големи изказвания правят!

kakanev
потребител
потребител
Регистриран: 24 яну 2009, 19:43
Модел на автомобила: фокус

Мнение от kakanev » 26 апр 2009, 14:23

Факира както се е бъзикал с марката "Форд", така сега кара фокус - 1.8 TDCI-2001г. и каза, че е супер доволен. Аз не искам да го защитавам или нещо друго, карал съм Фиеста от 1999 до 2007г., само че 1.1 с карбуратор и беше изключително куче. Майсторите обичат да се гъбаркат с любимата марка, но да си гледат работата. Един "собственик" ва автосервиз в Търново - Благо Генов ме бъзикаше пред колеги, че форда имал голямо предно стъкло, за да може целият свят да види простака, който си го е купил, за да го кара. В отговор му изпратих една проверка от държавни органи и вече като ме види е готов да ми прави фаски с език на задника. Но това са глупости, нека всички сме здрави и честити!

4i4o paf
потребител
потребител
Регистриран: 29 окт 2012, 17:13
Модел на автомобила: Focus

Мнение от 4i4o paf » 12 ное 2013, 12:17

здравейте колеги също като колегата който се оплака от стържене в предницата моят фокус 1,8 дизел 2000г има същия проблем мислех че е лагер на главината смених ги и двата от ляво и от дясно но не беше от тях сега се колебая между лагера на полуоска и както казва колегата да е по сериозен в скоростната кутия лагера на полуоската се продава 45 лв и 80 лв дайте малко акъл :)

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”