Проблем АСК Форд Мондео 2004г.
-
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2015, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Проблем АСК Форд Мондео 2004г.
Здравейте, фенове на Форд! Нов съм във форума, въпреки че често го чета, но и при мен възникна проблем, който повече в момента ме дразни, отколкото ми пречи. Мондеото е автоматик ,производство 2004г., комби, 2.0, 136к.с. Няма проблем при ускоряване и смяна на предавките. Но при скорост между 90 и 100 км/час от скоростната кутия се чува глухо протракване, което не влияе нито на оборотите, нито на скоростта, колата продължава да набира скорост нормално. Протракването трае 1-2 секунди. Най-вече този глух шум се чува при ускоряване при изкачване в посочения диапазон от 90 до 100 и то само на пета предавка. Разчитам на Вашите съвети и мнения! Благодаря Ви! Ако е необходима повече информация - насреща съм! Татко Радко 

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Re: Проблем АСК Форд Мондео 2004г.
Тате добър ден и добре дошъл да си останеш със здраве.
И понеже нали такова старост-нерадост да попитам, масло на скоростите и филтъра сменял ли си ги някога?
И понеже нали такова старост-нерадост да попитам, масло на скоростите и филтъра сменял ли си ги някога?
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

-
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2015, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Re: Проблем АСК Форд Мондео 2004г.
Извинете за закъснелия отговор! Маслото и филтъра на АСК са сменяни преди година - април 2014.