Губи мощност
-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2015, 00:43
- Status: Извън линия
Губи мощност
Здравейте,колеги притежавам Ford Focus 2.0 tdci 136 hp 2005 и ми се случи следния проблем. Вчера се връщам от Варна ,като се качих на магистралата и както си карам най нормално и изведнъж колата почна да губи мощност.. светна жълтата лампа ..повече от 100 не можеж да вдигна.. след 2000 оборота забива муцуна и това.. е преди това я карах из града с доста малко гориво светна лампата и веднага я заредих..а и не бях я карал извън градско от доста време. и така.. Не знам защо ми включи този авариен режиим дали дюзи дали от гориво...не знам много ще съм ви благодарен ако ми ударите едно рамо с този форд 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Губи мощност
Най невинната причина е в горивния филтър. Следват по сложни проблеми, ако не е от него, и си трябва диагностика на компютър. Компютъра на колата я вкарва в авариен режим, с цел предпазване от по големи повреди, за това и ти светва "чек" лампата, за да предупреди за неизправност.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 19 сеп 2015, 00:43
Re: Губи мощност
Да той не е сменян горивния филтър дано от това да е утре ще я кача на комп. но силно се надявам да не е нещо по сериозно дюзи или...ЯЛТА написа:Най невинната причина е в горивния филтър. Следват по сложни проблеми, ако не е от него, и си трябва диагностика на компютър. Компютъра на колата я вкарва в авариен режим, с цел предпазване от по големи повреди, за това и ти светва "чек" лампата, за да предупреди за неизправност.