Един познат има две гренади!
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
Един познат има две гренади!
Ако някой иска някакви части.. Казвайте.. 2000ОНС е единия мотор.. другия мисля ,че го няма..
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- venom4o
- потребител
ЕДната незнам.. останали са останки от купето а мотора и скоростите май ги е прибрал вътре.. Втората мисля,че е 85-- И двете имат челен удар и от купето не става нищо.. Нямат маски фапове решетки и предни капаци.. за калниците не съм сигурен има доста части включително и радиатор ако някой търси! Ако искате да го питам.. на 2-рата мотора и е читав доколкото знам!
- venom4o
- потребител
така едната е 86 другата май е 85... скоро ще ги хвърля.. едната мотора и е читав ОНС 2000 115 коня мотора който е само че е с Карбуратор Weber 2v .. другата няма нищо почти останало само врати предни задни и заден капак и някфи работи отдолу..
Скоро ще ги хвърля за вторични без двигателите разбирасе и за това ви казвам ако ви треат там стоповеи други работи радиатор има читав..да ви дам телефона на човека да му се обадите тамън ще се видим на живо и да земете малко чаркове да на се батисват..
Скоро ще ги хвърля за вторични без двигателите разбирасе и за това ви казвам ако ви треат там стоповеи други работи радиатор има читав..да ви дам телефона на човека да му се обадите тамън ще се видим на живо и да земете малко чаркове да на се батисват..