Мислех да си купя Фокус, но....
Мислех да си купя Фокус, но....
....като видях как им вървят цените се отказах: http://auto.dir.bg/advert_preview.php?id=28591" onclick="window.open(this.href);return false;  

- Focus-TDDI
- потребител 
- Регистриран: 11 юни 2005, 23:17
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 sedan
- Status: Извън линия
Ето един клип на 1.8 TD от 0-100
http://www.youtube.com/watch?v=7yJ7Dh_nqIw" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=7yJ7Dh_nqIw" onclick="window.open(this.href);return false;
Хм... въпреки това ми се вижда малко височка тази цена....Focus-TDDI написа:Ето един клип на 1.8 TD от 0-100

- ImpossibleMan
- потребител 
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
- ImpossibleMan
- потребител 
Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:ImpossibleMan написа:Ами реалната цена е като смъкваш по 20% на година. Така, че си прави изводите, дали цена 14500 е възможна за тоя модел!Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
Иначе по твоята логика, ти си дал 20 000лв, след 3 години за 8 000лв ли ще я дадеш??
 ))))
))))- cenzor
- потребител 
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Изобщо не говорим за търсене на "балъци"...ImpossibleMan написа:Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:ImpossibleMan написа:Ами реалната цена е като смъкваш по 20% на година. Така, че си прави изводите, дали цена 14500 е възможна за тоя модел!Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
Иначе по твоята логика, ти си дал 20 000лв, след 3 години за 8 000лв ли ще я дадеш??
))))
 Предполагам, че се сещаш, че при колите освен годините има значение и километрите ( говорим за реални , не Горублянски).
 Предполагам, че се сещаш, че при колите освен годините има значение и километрите ( говорим за реални , не Горублянски).Защото една 3годишна кола може да е на 20 000км, но може и да е на 200 000км..
И двете ли да ги "обезценим" с 60% от пазарната цена?

- ImpossibleMan
- потребител 
Ами ако си забелязал, обявата дадена в линка е за кола до 110 000 км. Не знам тая на колко е, ама 110 000 км са много за 14 500. А и по принцип една нова кола се кара доста повече от такава, купена на старо. Жив пример съм азcenzor написа:Изобщо не говорим за търсене на "балъци"...ImpossibleMan написа:Ами такава е ситуацията. Щом каското ми пада с толкова, значи оценката е такава. Бягай в Мото Пфое, да видим колко ще ти дадат. За твое успокоение си сложи 2 бона отгоре и смъквай, ако някой иска да ти я купи. Ако не, чакай балъци, има ги много, все ще излъжеш някого.cenzor написа:Такаааа, и на 5-тата година да почнем да ги подаряваме, а?
))))
Предполагам, че се сещаш, че при колите освен годините има значение и километрите ( говорим за реални , не Горублянски).
Защото една 3годишна кола може да е на 20 000км, но може и да е на 200 000км..
И двете ли да ги "обезценим" с 60% от пазарната цена?
 Така е, от километрите и не само от тях зависи оценката. Обаче има една максима или правило. Колата дори на 1 ден да е, тя вече е стара и цената и пада минимум с 20 % !  Погледни как вървят цените в Германия примерно и как така тук си купуваме 7-8 годишни коли за 4-5 хиляди лева
 Така е, от километрите и не само от тях зависи оценката. Обаче има една максима или правило. Колата дори на 1 ден да е, тя вече е стара и цената и пада минимум с 20 % !  Погледни как вървят цените в Германия примерно и как така тук си купуваме 7-8 годишни коли за 4-5 хиляди лева 
- ImpossibleMan
- потребител 
Разбира се, че е 145000, ама се подразбира, че е 14500HACKO написа:Цената в обявата е 145000 а не 14500 това обсъждаме ако не се лъжа.
 Има много такива гафове на тоя сайт, ако си поглеждал
 Има много такива гафове на тоя сайт, ако си поглеждал  Ако ще обсъждаме 145000, аз бих обсъдил пръстите на тоя, дето е подал обявата, а не Фокуса
 Ако ще обсъждаме 145000, аз бих обсъдил пръстите на тоя, дето е подал обявата, а не Фокуса  Що да се връзваме на пръстите на някой, знаеш ли го де е бъркал с тях, може и да не ти хареса или да се възбудиш достатъчно, че да дадеш и 145000
 Що да се връзваме на пръстите на някой, знаеш ли го де е бъркал с тях, може и да не ти хареса или да се възбудиш достатъчно, че да дадеш и 145000 
- HACKO
- Модератор 
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
 SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК
Re: Мислех да си купя Фокус, но....
От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах:
- ImpossibleMan
- потребител 
Ами така кажи, значи връщам си думите назадHACKO написа:От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах:
 На такива обяви съм се нагледал, затова хората обикновено дават и телефонен номер за връзка
 На такива обяви съм се нагледал, затова хората обикновено дават и телефонен номер за връзка 
Ей, само един ме разбра и то погрешно!!!HACKO написа:От това тръгна приказката. Всеки трябва да внимава какво пише, това къде са му били пръстите, ръцете или някои други органи не е оправдание.valboy написа:....като видях как им вървят цените се отказах: