Питане за фиеста 90-93

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
arch
потребител
потребител
Регистриран: 21 апр 2007, 11:40
Модел на автомобила: Fiesta
Контакти:
Status: Извън линия

Питане за фиеста 90-93

Мнение от arch » 21 апр 2007, 12:06

Здравейте, като пресен пресен потребител на форума и като още по-пресен "шофер" имам въпроси милион, ама ще конкретизирам на едни
Явно за да се начуа да карам, ще трябва да си купя, това, на което да се уча, та съм се спряла на Фиеста 1900-1993г.
Моля споделете впечатления и мнение за плюсовете и минусите й , къде са й слабите места, как е с разхода, кое й е хубаво.
Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня

Мнение от paci » 21 апр 2007, 19:59

Плюсове и минуси е имала кога е била нова. Сега ще е чист късмет какво ще нацелиш. Вземай некой дет малко от малко разбира и гледайте.
Като знам веднъж какъв въпрос ми зададоха в магазин за части ... ще продаваш ли колата или ще я караш .... сети се ... :wink:
Няма значение марката. Вземай като ти се е лепнала на сърце :)
Има значение марката за майсторите. Почти вичките са некви самоуки каруцари на които им е под достойнството да попрочетат нещо а ФОРД си иска познаване на метерията. То пък за коя марка не се иска *00147* Абе един ревнал от ФОРД и другите нали да са модерни. Не са модерни а некадърни :) По-гадното е в случая, че си придава вид колко е печен, омазва още повече положението и накрая марката му е виновна.
е тука чети, малко има неща писани наизуст ма карай :)
http://www.clubford.org/portal/content/view/45/95/

cocoff
потребител
потребител
Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V

Мнение от cocoff » 22 апр 2007, 07:40

http://82.103.84.197/index.php?option=c ... &Itemid=25" onclick="window.open(this.href);return false;
Общи приказки... :)

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”