Безплата проверка в Мото Пфое
- plamenford
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2006, 17:22
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8TDI
- Status: Извън линия
Безплата проверка в Мото Пфое
Вчера бях в Мото Пфое има безплата проверка на ходова част,двигател,спирачки,абе общо взето проверка на целиа автомобил. Накрая ти изготвят и неангажираща оферта за ремонт ако желаете да си ремонтирате автомобила при тях.Наи добре е предварително да се запишете по телефона,защото аз чаках 2часа да мина прегледа.Които иска да ходи на преглед.
http://plamengolf.data.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://store3.data.bg/plamengolf/DSC01834.JPG
[/img]
[/img]
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
За цяла България е да, понеже нямаме в Разград ходих в Русе и останах меко казано разочарован от "диагностиката" Та като отидох малко ме погледнаха презрително, понеже явно съм с Форд 96г. модел и не им се занимава с такива "дикани", чакаха и други с година над 2001 и на тях им се радваха, обръщаха им повече внимание и т.н. И тъй закачиха я това-онова гледаха бъзикаха, накрая извода им беше едва ли не че съм се дотътрил едва-едва при тях. "Теглих" им една и си се прибрах поживо-поздраво у нас. Колата стои чудесно на пътя, върви добре, гори ми около 9л. газ 120-140км/ч от това по добро здраве му кажи тъй че който иска да си ходи на "ДИАГНОСТИКАТА" па дори и безплатна.

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- plamenford
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2006, 17:22
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8TDI
незнам,на брошурата която ми я дадоха не пише.Аз отидох в София с моето Мони 94г.но се държаха добре с мен нищо че е толкова стара колата
http://plamengolf.data.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
[/img]
[/img]
- Антон Маринов
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2007, 08:42
- Модел на автомобила: преди- FORD ESKORT 1997/ 1.8 TD/90ph
сега - VOLVO V70 2001/2,5 TD/140ph - Местоположение: В.Търново
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Аз съм УЖАСНО разочарован от новия офис на МП. Отидох там на 28, в приемните нямаше нито една кола, но когато отидох ми казаха че трябвало да се запиша и че вече не можело. Аз му казах на пича че звънях на номера който е на брошурата но там никой не ми вдигна, а той ми отговори че било събота и че никой нямало и да ми вдигне. Е за кво са го дали тогава. И ми каза едва ли не да си ходя. Това обаче няма да го оставя така. Ще пиша сега едно писъмце, на ръководството, и и няма да оставя така нещата. Аз може сега да карам 90 год. кола, но утре може да си купя нова. Ако останат нещата така, е новата кола няма да е ФОРД. Поставям копие от писмото.
Здравейте,
Казвам се Евгени Коларов, от гр. Варна и съм собственик на ФОРД. След като забелязах брошурата за прегледите през съботните дни на април месец, се сетих, че мога да се възползвам от предложението. След като на 28 апр., се отбих до новия ви център за прегледа бях отпратен със 3-4 опровдания въпреки, че приемните БЯХА ПРАЗНИ. Оправданията бяха, че съм се сетил късно (към 13:30 часа), че е трябвало да се обадя по-рано (ами на посочения телефон никой не ми вдигна след 2 обаждания) и след което изобщо не съм упорствал, казах на служителя ви ОК, и си тръгнах. Мнеието ми е, че по случай новия шоу рум, трябше да бъдат малко по-любезни и поне да не беше напразно изгубеното време. Не мисля, че вече бих се се обръщал към Варненския ви офис за услуги били те платени или не, защото според мен те не работят за клиента. Това не беше начин за поддържане на клиенти в дългосрочен план. Напомнете им какво е мотото ви.
С уважение: Е. Коларов

Здравейте,
Казвам се Евгени Коларов, от гр. Варна и съм собственик на ФОРД. След като забелязах брошурата за прегледите през съботните дни на април месец, се сетих, че мога да се възползвам от предложението. След като на 28 апр., се отбих до новия ви център за прегледа бях отпратен със 3-4 опровдания въпреки, че приемните БЯХА ПРАЗНИ. Оправданията бяха, че съм се сетил късно (към 13:30 часа), че е трябвало да се обадя по-рано (ами на посочения телефон никой не ми вдигна след 2 обаждания) и след което изобщо не съм упорствал, казах на служителя ви ОК, и си тръгнах. Мнеието ми е, че по случай новия шоу рум, трябше да бъдат малко по-любезни и поне да не беше напразно изгубеното време. Не мисля, че вече бих се се обръщал към Варненския ви офис за услуги били те платени или не, защото според мен те не работят за клиента. Това не беше начин за поддържане на клиенти в дългосрочен план. Напомнете им какво е мотото ви.
С уважение: Е. Коларов
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Много интересно каква е разликата дали е стара или нова колата при положение че цените на частите са еднакво ненормално високи. Аз не мога да се оплача от лошо отношение, даже обратното много са любезни, но от известно време има нов закон при МП Пловдив и вече не можеш и да влезеш в комплекса без записан час. Пуснали са бариерите и на портала ти казват да намериш къде да паркираш другаде и да отидеш пеша до офиса да си запишеш час. Отпред на големия булевард е пълно с паркирали коли неправилно, а вътре е почти празно.
- ford_taunus
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2007, 16:00
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 1.6ОНС 68 к.с. '76г, АГУ, 4 врати, 4 скорости
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти: