Филмчета на ваШИТе фордчета :)

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
big_pimp
потребител
потребител
Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
Status: Извън линия

Филмчета на ваШИТе фордчета :)

Мнение от big_pimp » 10 май 2007, 15:22

Предлагам в тази тема да си пускаме филмчета на колите :roll: !!! Примерно как колата набира 0-100 :shock: максимална скорост :D !!! Или как удря ограничител или нещо подобно 8) ! !! Предполагам,че на голям брой хора ще бъде интересно :)
cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!

dreidrei
потребител
потребител
Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia

Мнение от dreidrei » 10 май 2007, 15:27

или как спираме на пешеходна пътека за да минат пешеходците, примерно...

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител
Регистриран: 20 фев 2005, 16:12

Мнение от valboy » 10 май 2007, 15:30

или как си бъркаме в носа по светофарите!? :idea:

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 10 май 2007, 15:57

Абе я не му спамете темата на момчето! :twisted:
Изображение

dreidrei
потребител
потребител
Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia

Мнение от dreidrei » 10 май 2007, 16:02

В една друга тема (БЕЗУМИЕТО ПО ПЪТИЩАТА - хора със слаби нерви да не отварят!) pan_m написа:
Ето как го правят хората по света :
http://www.adme.ru/social/2007/05/08/17644/" onclick="window.open(this.href);return false;
Трябва ли и ние да правим опити за такива клипчета? Геройство ли е да правим глупости, че и да ги снимаме да се хвалим?!

Извинявам се, ако нещо погрешно съм разбрал предложението.

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител

Мнение от valboy » 10 май 2007, 16:03

cossy написа:Абе я не му спамете темата на момчето! :twisted:
Ми тя моята нема ограничител! Ако пусна филмче как набира от 0 до 100 ще излезне няколко гигабайта, какво друго да ми остава да снимам?
Идеята е много добра наистина, но да се направи някъде като Важна тема!
Аз съм "ЗА", па все штъ намеря какво да снимам!

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Re: Филмчета на ваще фордчета :)

Мнение от DTM » 10 май 2007, 16:22

big_pimp написа:Предлагам в тази тема да си пускаме филмчета на колите :roll: !!! Примерно как колата набира 0-100 :shock: максимална скорост :D !!! Или как удря ограничител или нещо подобно 8) ! !! Предполагам,че на голям брой хора ще бъде интересно :)
Какво ще му бъде интересно на всичко това което си предложил, това ли БЕЗУМИЕТО ПО ПЪТИЩАТА - хора със слаби нерви да не отварят! :evil: или ТОВА!
Нека не превръщаме форума в поле за изява на глупави и недообмислени постъпки!
ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ, мислете като седнете зад волана за безопасността на всички участници в движението около вас.
Извинявам се за тона, но безумието с пускането на такива теми продължава!

Потребителски аватар
SIERRA_COSWORTH
потребител
потребител
Регистриран: 26 мар 2005, 23:32
Модел на автомобила: Koраба Майка

Мнение от SIERRA_COSWORTH » 10 май 2007, 16:57

DTM написа:
big_pimp написа:Предлагам в тази тема да си пускаме филмчета на колите :roll: !!! Примерно как колата набира 0-100 :shock: максимална скорост :D !!! Или как удря ограничител или нещо подобно 8) ! !! Предполагам,че на голям брой хора ще бъде интересно :)
Какво ще му бъде интересно на всичко това което си предложил, това ли БЕЗУМИЕТО ПО ПЪТИЩАТА - хора със слаби нерви да не отварят! :evil: или ТОВА!
ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ, мислете като седнете зад волана за безопасността на всички участници в движението около вас.
Хайде да не издребняваме каква е връзката с безумие по пътищата. :idea: Ако имаш клипче и си манияк пускаш.. Аз съм напълно съгласен за безопасното шофиране.. Ама тука не виждам нищо опасно.. Един регулатор или един рън.. И като не ти е интересно кво пишеш в тази тема

Любо
Администратор
Администратор
Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
Контакти:

Мнение от Любо » 10 май 2007, 17:10

Не искам да се заяждам, и за това по-долу написаното не го приевайте така.

От 0 до 100 добре, трябва хубав празен път да кажем ще се намери.
Максимална скорост??? Ми ако тя е над 200? Къде да се развие такава скорост? Дори и 160 неможе да се подържа дълго време! Да не говорим, че от 130-140 наоре го смятам за излишен риск!!!
Удряне на ограничителя - ОК :lol: на първа? на втора?.... на пета?
За 1-ва и 2-ра, та дори и за 3-та при конкретни пътни условия - ОК, но за 4- та и 5-та виж максимална скорост :)

Виж филмче как я мие или как се ремонтира нещо, или клип София-Бургас по подбалканската, като се акцентира на определени моменти и забележителности е друго нещо :)

Пак се извинявам ако на някой не му харесва това дето го чете, но някой може да приеме темата като подстрекаване към каране с максимална скорост и после да го гледаме в съседната тема за - БЕЗУМИЯТА ПО ПЪТИЩАТА...

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 10 май 2007, 17:15

SIERRA_COSWORTH написа:
DTM написа:
Хайде да не издребняваме каква е връзката с безумие по пътищата. :idea: Ако имаш клипче и си манияк пускаш.. Аз съм напълно съгласен за безопасното шофиране.. Ама тука не виждам нищо опасно.. Един регулатор или един рън.. И като не ти е интересно кво пишеш в тази тема
Не напротив, много ми е интересно. Обаче си има определени места за тези изпълнения, опасното по пътищата от такива улични изпълнения е налице. Всеки сам си носи последствията както знаеш.
Мисля не си човека, които ще ми прави забележка дали да пиша в която и да било тема. Нищо лично.

Потребителски аватар
SIERRA_COSWORTH
потребител
потребител

Мнение от SIERRA_COSWORTH » 10 май 2007, 17:23

Любо написа:Не искам да се заяждам, и за това по-долу написаното не го приевайте така.

От 0 до 100 добре, трябва хубав празен път да кажем ще се намери.
Максимална скорост??? Ми ако тя е над 200? Къде да се развие такава скорост? Дори и 160 неможе да се подържа дълго време! Да не говорим, че от 130-140 наоре го смятам за излишен риск!!!
Удряне на ограничителя - ОК :lol: на първа? на втора?.... на пета?
За 1-ва и 2-ра, та дори и за 3-та при конкретни пътни условия - ОК, но за 4- та и 5-та виж максимална скорост :)

Виж филмче как я мие или как се ремонтира нещо, или клип София-Бургас по подбалканската, като се акцентира на определени моменти и забележителности е друго нещо :)

Пак се извинявам ако на някой не му харесва това дето го чете, но някой може да приеме темата като подстрекаване към каране с максимална скорост и после да го гледаме в съседната тема за - БЕЗУМИЯТА ПО ПЪТИЩАТА...
Незнам кой го ще го приеме като подстрекаване... :-?: Трябва да ти липсва малко сиво за да го приемеш като подстрекаване.. Няма какпка спорт във вас господа :censur:

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 10 май 2007, 17:33

SIERRA_COSWORTH написа: Незнам кой го ще го приеме като подстрекаване... :-?: Трябва да ти липсва малко сиво за да го приемеш като подстрекаване.. Няма какпка спорт във вас господа :censur:
Колега, МОЛЯ поддържай добрия тон!

big_pimp
потребител
потребител

Мнение от big_pimp » 10 май 2007, 17:39

Моля модераторите да изтрият темата :twisted: !!! То се видя,че от тази тема няма да излезе нищо ....и на всички който писаха отговори ...
момчета айде малко по спокойно :wink:
cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!

Любо
Администратор
Администратор
Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
Контакти:

Мнение от Любо » 10 май 2007, 17:55

SIERRA_COSWORTH написа: :-?: Трябва да ти липсва малко сиво за да го приемеш като подстрекаване.
Много мило от твоя страна, че си така загрижен за моето сиво вещество >:D<:

Потребителски аватар
SIERRA_COSWORTH
потребител
потребител

Мнение от SIERRA_COSWORTH » 10 май 2007, 18:17

По ваща логика за каво е този раздел Тунинг и Кар Аудио.. Трийте я тя подстрекава! Да загрижен съм, защото в този форум само батки сте се събрали

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 10 май 2007, 18:18

Aма защо си мислите, че клипчето трябва да е в час пик на попа примерно... може да е на божурище, на празен паркинг, частен имот... къде ли не :roll:
Изображение

Потребителски аватар
SIERRA_COSWORTH
потребител
потребител

Мнение от SIERRA_COSWORTH » 10 май 2007, 18:28

:wink:
Последна промяна от SIERRA_COSWORTH на 10 май 2007, 18:31, променено общо 1 път.

big_pimp
потребител
потребител

Мнение от big_pimp » 10 май 2007, 18:28

Който го е страх от мечки не ходи в гората :wink: !!! Тази тема нямаше за цел да кара хората да карат по безумен начин :wink: Но просто за поредн път видях,че няма капка спорт,адреналин във вас :? За това хора които имат спортни автомобили ФОРД не искат да пускат теми тук,защото никои няма да го оцени !! По тази логика защо раздела тунинг не го махнете и той кара хората да прават колите си по мощни и да карат по-бързо :wink:

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 10 май 2007, 22:24

Тунинг по колата си не мисля да правя защото не си заслужава. Говоря за някакъв елементарен външен колко малко от малко да се отличава. За силов по мотора се искат пари а аз нямам.

Карах малко тунингован ескорт и стига толкова .. мирси ... не мое в л@айна да караш чист. :twisted:
Баси и пътищата баси и ...
За 0-100 с него (1,3 60 коня на ГАЗ) както каза valboy си трябват терабайти :D
Сега с тази праа глупости :oops:
Никога не съм си позволявал да дърпам ръчната в движение защото ненам какво ще стане а колата си я подържам аз :D
Малко явно късно съм имал възможност за мой автомобил :(
Ама се карам с тази щото тя си може .. абе като за автомобил без претенций за спортен си дърпа добре.
Обаче ко стаа
Е днес си карам и изпреварвам един голф с кристални стопове ли кви бяха ма не са стандартните и един кадет ... кадет кат кадет ама нещо настъпа след мен и загледах в огледалото брони али-бали GSI такъф ли е не е ли маскаировка ли е ненам ма настъпва. Голфа и той настъпа ма фана гората некъде из улиците. кадета ... опс Астра :oops: ... кадет па аз :( мноу съм тъп :oops:
Та начи Астрата ми на гъза и тука едни малко на S идват завоите и го гледам че на 2-рия заигра задника и изостана а аз да напъвам нагоре притиснах един дет си дал мигач човека ама явно си погледна огледалото и вдигна ръце щото аз летях у лево в байра. Ако тва е било GSi не видях зор да ви кажа или нямаше възможонст де да ми се покаже.
Карам праа глупости но си мисля че съм с мярка.
Тука има едно пускане от нашия квартал и преди 80 със стария ескорт ми се струваше постижение в завоя а сеа с тази съм със 100 ... и днес една Корсичка се беше паркирала челно в един дирек там .. хуу че по тротоара не е имало хора и да ги е подбрал.
Едно голфче оня ден Svetlix беше с мен и се кефи че просто нямаше как да стане да е по-бърз голфа :)
И да ида някъде на безопасно място как да стане ти предам "постижения" ? Да ги нарисувам ли ?
С цялто си писане исках да ви кажа че :
Няма какпка спорт във вас господа
Е кво да има?
Аз си бързам за някъде и си преценявам къде, как с колко и току някой се намери да показва че и той може и да мерим ... ко мерим ?
Прайм глупости :(
Одеве едно Ауди на светофара ама така убуу кат обичам изотзадзе от десно та на лево.
Пред нас един голф с некви хорица и бебенце ли видях или е било кукла ....
Та нали "и аз мога", подлепих аудито изодзадзе и взехме голфа изотдесно ама аудито десен да спира та спира 3 часа и аз на спирачките 3 часа ми хуу че имаше място ... оня пич с голфа дет няма "Няма какпка спорт" си кара некъф кротко ако бяхме напрайли простотия да го отнесе и той .. деца семейство ? :(
Не прайм разликата де сме :(
Да има де си мерим онея раоти и да се съобразяваме че улиците не са това място и да имам пари си купя нещо с което да снимам щото има един Смяна Символ ама не му бачка автоматичната :)
Затва са се подразнили колегите горе защото тези с "капката спорт" са ***... няма да са обиждаме.
Глъмотия човек по улиците и тука верно пишат малко по порастнали, уж узрели и семейни хора и се дразнят.
Мир *00130*
Пиша че правя глупости но Svetlix се е возил с мен и е попадал с мен в ситуаци ае нека да каже.
Палим гумите и адреналина ама ако има къде. Прайм сметка и преценяваме. Мисля че съм адекватен в такива ситуации щото ми се струва че повечето блокират и мачкат педела докрай въпреки че няма на къде но той няма с какво да го осъзнае ... не е имало кой да се грижи за него, да го обича, да му обяснява ...
Темата си е наред ама снимиките да не са от улицата!
За улицата некъде на друго място си ги обменяйте.

Карайте ОТГОВОРНО на улицата и пазете другите.

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител

Мнение от valboy » 10 май 2007, 23:32

Палим гумите и адреналина ама ако има къде. Прайм сметка и преценяваме. Мисля че съм адекватен в такива ситуации щото ми се струва че повечето блокират и мачкат педела докрай въпреки че няма на къде но той няма с какво да го осъзнае ... не е имало кой да се грижи за него, да го обича, да му обяснява ...
...................................................................................................
Карайте ОТГОВОРНО на улицата и пазете другите.
=D>:
Пред нас един голф с некви хорица и бебенце ли видях или е било кукла .... Има ли значение кой се вози в колата??
Та нали "и аз мога", подлепих аудито изодзадзе и взехме голфа изотдесно ама аудито десен да спира та спира 3 часа и аз на спирачките 3 часа ми хуу че имаше място ... оня пич с голфа дет няма "Няма какпка спорт" си кара некъф кротко ако бяхме напрайли простотия да го отнесе и той .. деца семейство ?
Не прайм разликата де сме????
*072* :-w:
Карам праа глупости но си мисля че съм с мярка.???? *00110*
Тука има едно пускане от нашия квартал *00147* и преди 80 със стария ескорт ми се струваше постижение в завоя а сеа с тази съм със 100 =D>: ... и днес една Корсичка се беше паркирала челно в един дирек там .. хуу че по тротоара не е имало хора и да ги е подбрал.
*00201*
*00127* :arrow: *00101*

Е така всички се мислят за много адекватни и готови за всякакви ситутации............

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”