Стабилизираща щанга на Сиерата
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
Стабилизираща щанга на Сиерата
За смяна са ми тампоните на щангата (тия вътрешните, и аз нз как се казва точно
), но точно сега няма да мога да ги сменя. Цялата предница ми е нова с изключение на тия тампони и хлопа много дразнещо. Та въпроса ми е може ли да ми прецака носачите например, от това по-свободно движение или може още малко да я карам 

- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
Re: Стабилизираща щанга на Сиерата
ако можеше да се кара разхлопана колата, за какво въобще ги правим?doctordre написа:За смяна са ми тампоните на щангата (тия вътрешните, и аз нз как се казва точно![]()
), но точно сега няма да мога да ги сменя. Цялата предница ми е нова с изключение на тия тампони и хлопа много дразнещо. Та въпроса ми е може ли да ми прецака носачите например, от това по-свободно движение или може още малко да я карам
според моето скромно и непрофесионално мнение оправяй колкото се може по-бързо докато не се е скапало още нещо....
- doctordre
- потребител
- Контакти:
Re: Стабилизираща щанга на Сиерата
питах, защото с някои разхлопани неща се кара известно време, докато други такива развалят съседни части и т.н.jlpetkov написа:ако можеше да се кара разхлопана колата, за какво въобще ги правим?doctordre написа:За смяна са ми тампоните на щангата (тия вътрешните, и аз нз как се казва точно![]()
според моето скромно и непрофесионално мнение оправяй колкото се може по-бързо докато не се е скапало още нещо....
- doctordre
- потребител
- Контакти:
а, ми не знамewgeny написа:Какви взе и колко лева?