Двувалката на Cossie - Сиера
- 
				big_pimp
- потребител 
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
- Status: Извън линия
Сорри за офа топика,но съм длъжен да си покажем интериора http://store1.data.bg/pimpin/interior.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;  

косси -бърз си ама след 140 те минавам кат кисела краставичка 

cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!
						- doctordre
- потребител 
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
е айде деbig_pimp написа:Сорри за офа топика,но съм длъжен да си покажем интериора http://store1.data.bg/pimpin/interior.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

нали затова помолих в предния си пост
 нали затова помолих в предния си пост 
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител 
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
Браво за напредъка.За джантите не коментирам-уникални са!  А във форума със сигурност има такива на които да можеш да звъннеш за каквото и да било
 А във форума със сигурност има такива на които да можеш да звъннеш за каквото и да било  Много ще ми е интересно да се видим някои път,аз със SIERRA_COSWORTH и с big_pimp се бях засякъл на една среща и даже щях да им показвам мондеото ама те си тръгнаха и аз не ги видях и се разминахме,още даже нямаха сиерата,която също ми е много интересна...
 Много ще ми е интересно да се видим някои път,аз със SIERRA_COSWORTH и с big_pimp се бях засякъл на една среща и даже щях да им показвам мондеото ама те си тръгнаха и аз не ги видях и се разминахме,още даже нямаха сиерата,която също ми е много интересна...  Та,като си дойда в софия септември може да се видим,нищо че съм с предно,няма да се разочаровате
 Та,като си дойда в софия септември може да се видим,нищо че съм с предно,няма да се разочаровате 

А във форума със сигурност има такива на които да можеш да звъннеш за каквото и да било
 А във форума със сигурност има такива на които да можеш да звъннеш за каквото и да било  Много ще ми е интересно да се видим някои път,аз със SIERRA_COSWORTH и с big_pimp се бях засякъл на една среща и даже щях да им показвам мондеото ама те си тръгнаха и аз не ги видях и се разминахме,още даже нямаха сиерата,която също ми е много интересна...
 Много ще ми е интересно да се видим някои път,аз със SIERRA_COSWORTH и с big_pimp се бях засякъл на една среща и даже щях да им показвам мондеото ама те си тръгнаха и аз не ги видях и се разминахме,още даже нямаха сиерата,която също ми е много интересна...  Та,като си дойда в софия септември може да се видим,нищо че съм с предно,няма да се разочаровате
 Та,като си дойда в софия септември може да се видим,нищо че съм с предно,няма да се разочаровате 
- cossie
- потребител 
- Регистриран: 17 мар 2006, 22:35
- Модел на автомобила: SIERRA 1992 2.0i DOHC EFI 125hp.
Външният вид ми е болна тема, но предпочитам първо да си наглася ходовата част , испускателната с-ма, и интериора, и за това проекта си върви бавничко и ще се проточи доста далеч в бъдещето, но няма как  И да знаете другият път като се ходи някаде да се кара ще обявя и тука , и дано се съберем малко повече откаченяци от форума за да стане интересно
  И да знаете другият път като се ходи някаде да се кара ще обявя и тука , и дано се съберем малко повече откаченяци от форума за да стане интересно 

И да знаете другият път като се ходи някаде да се кара ще обявя и тука , и дано се съберем малко повече откаченяци от форума за да стане интересно
- FordSierra1.6L
- потребител 
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- cossie
- потребител 
- Регистриран: 17 мар 2006, 22:35
- Модел на автомобила: SIERRA 1992 2.0i DOHC EFI 125hp.
Аз я правих ама не стана хубава, може би защото тайничко си искам оригинална от Косиbilly_boy написа:Предната маска ти ли я преправя или я купи нова? Защоне сложш някаква мрежа?
 И да знаете днеска ще има наколко сиери на сбирката на ОМВ-то, както казва Боби турбото "елате ми повече"
  И да знаете днеска ще има наколко сиери на сбирката на ОМВ-то, както казва Боби турбото "елате ми повече" 
http://videos.streetfire.net/video/5441 ... b76788.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Тука пак малко се возя

Май нема душа а

http://videos.streetfire.net/video/5206 ... d54fe8.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://videos.streetfire.net/video/5206 ... d54fe8.htm" onclick="window.open(this.href);return false;Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта

.... само трябва да се събереме повече хора да направиме няква сбирка някаде да се видиме
 .... само трябва да се събереме повече хора да направиме няква сбирка някаде да се видиме