фиестата не се форсира
- naftova pechka
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2007, 11:10
- Модел на автомобила: FIESTA II 86г., 1600 D, 54 h.p.
Renault Kangoo 1870 D, 65 h.p. - Местоположение: София
- Status: Извън линия
фиестата не се форсира
напоследък ми прави впечатление, че при подаване на газ колата не дърпа.....когато съм на място и натисна педала на газта двигателя започва да качва обороти след няколко секунди...педала ми се вижда малко мек.... дали е от жилото???? а и се случва като и дам газ да опре до долу.......би трябвало да гърми и да трещи но си работи нормално, сякаш не достига високи обороти...нямам оборотомер та ми е трудно да преценя ориентирам се само по звука.
някакви идеи???
някакви идеи???
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Няма ли начин да подадеш газ от някъде ръчно? Аз не барам дизели и нямам идея. Ако има възможност така ще разбереш дали да търсиш проблема по жилото и педала.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- naftova pechka
- потребител
няма такова нещо
знам ли просто ми прави впечатление, че при натискане колата сякаш не достига високи обороти. педала слиза надолу по-бързо отколкото колата се форсира. жилото завършва при помпата с едни пластмаси. на същата като моята фиеста се беше счупило там и за да потегли на равно педала се натискаше до пода......може би и тук проблема е такъв
но предвид че се кара главно в града не е лошо.....разхода е приличен. пък може и от форд така да са направили фиестата, че да не излети
но предвид че се кара главно в града не е лошо.....разхода е приличен. пък може и от форд така да са направили фиестата, че да не излети

- naftova pechka
- потребител
разбрах може би
явно ще се окажа прав че проблема идва от жилото на газта..........вчера вдигнах капака и дадох газ....форсира се нормално