Какво се е случило???
-
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2007, 08:20
- Модел на автомобила: Mondeo '94
- Status: Извън линия
Какво се е случило???
Здравейте колеги
Един познат се прибра от Германия и от там си донесе Форд Мондео 94та. Но по пътя му се е случило така, че е свършил бензина. Някакви усложливи хора са му помогнали и са го дръпнали до бензиностанция и са продухали бензиновата помпа защото са се опасявали да не е затлачила боклуци. После си е налял бензин и продължил, но колата се е включила на авариен режим и така 2000км.
Дайте някаква идея какво може да е станало с компютъра? Приятеля ми казва, че уж са го ресетвали и това не помага. Предполагам че има някаква повреда от продухването, защото са го правили с някаква "помпа" уж на 2 бара. Дали може нещо МАФ-а да е сдал багажа? Притеснява ме това че е в сервизен режим и ако се кара наляво надясно по сервизи може ли да стане нещо по-сериозно?
Благодаря ви предварително
Дидо
Един познат се прибра от Германия и от там си донесе Форд Мондео 94та. Но по пътя му се е случило така, че е свършил бензина. Някакви усложливи хора са му помогнали и са го дръпнали до бензиностанция и са продухали бензиновата помпа защото са се опасявали да не е затлачила боклуци. После си е налял бензин и продължил, но колата се е включила на авариен режим и така 2000км.

Благодаря ви предварително
Дидо
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
- Status: Извън линия
колега причини много но споредмен щом са провили некви работи по помпота там да се търси проблема и много ми е чудно какво точно са правили по помпата? Без да е било нужно споредмен нещо са направи ли на помпата и дебита на гориво се е променил да проверят как работи помпата и тогава да се търси другаде