Дайте ми малко акъл
- Ludko
- потребител
- Регистриран: 23 авг 2007, 14:52
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 16v
- Status: Извън линия
Дайте ми малко акъл
Здравейте Колеги
Имам 2 въпроса към вас и не надявам да ми помогнете или поне да ми дадете малко акъл
. Карам Форд Мондео 2.0 16V DOHC мотор
И въпросите ми са следните:
1 - Значи Мондеото ми е с Газ Пали на бензин и след 2500 Оборота прехвърля на газ. Значи при ниски обороти колата се мъчи и м/у 2500 и 3500 Оборонта всякъсш съм вързал някой зад мен и го тегля тромаво се набира. Възможно ли е Изпаритела на На газовата Уретба да си е изпял песента и за това колата ми да е толкова тромава и немощтна
2 И другия въпрос ми е. Смених си всички гърнета.. свалих катализатора но колата продължава да ручи доста страшничко един човек ме посъветва да си погледна изпускателните колекторни тръби. Хубаво видях ги няма им нищо здрави са
Но има една гарнитура м/у колекторните траби и двигатела.. И ме навежда на мисълта че точно тази гарнитура е заминала и от там да се получава този неприятен и доста плашещт шум!!!
Благодаря ви предварително

1 - Значи Мондеото ми е с Газ Пали на бензин и след 2500 Оборота прехвърля на газ. Значи при ниски обороти колата се мъчи и м/у 2500 и 3500 Оборонта всякъсш съм вързал някой зад мен и го тегля тромаво се набира. Възможно ли е Изпаритела на На газовата Уретба да си е изпял песента и за това колата ми да е толкова тромава и немощтна

2 И другия въпрос ми е. Смених си всички гърнета.. свалих катализатора но колата продължава да ручи доста страшничко един човек ме посъветва да си погледна изпускателните колекторни тръби. Хубаво видях ги няма им нищо здрави са

Благодаря ви предварително