NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2007, 13:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Status: Извън линия

NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!

Мнение от TURBOTO » 21 дек 2008, 20:33

От няколко дена слушам тая песничка на Слави,има огромна доза истина в тоя текст.Може да звучи грубо,но все пак е добре,че в най-гледаното време на БТВ,политиците бяха наречени с истинските им имена "тъпанари" и "педали"
http://www.vbox7.com/play:814cbd7a" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:

Re: NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!

Мнение от S_C » 22 дек 2008, 11:15

Хич не ми допада това,което прави Слави.Това е евтин рейтингов трик,на него не му дреме за хората на улицата или за който и да е.Той си живее там някъде (в Драгалевци май беше),кара си количката за не знам си колко хиляди му дреме само за това как от парите да направи още пари.Това,което май е забравил е,че катафалка с ремарке няма...
До сега не ми е известно този човек да е предложил решение дори на един проблем в държавата,а непрекъснато се ангажира с такива въпроси.Прав беше Любен Дилов преди няколко дни.Или да се надидатира на изборите,да поеме някаква отговорност и да предлага решения,или да върви на майната си и да не се занимава с неща,дето не ги разбира.Време било някой да изхвърли боклука...ни лук ял,ни лук мирисал,сякаш той няма нищо общо с тоя боклук и никога не е участвал в създаването му...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Потребителски аватар
dydo
потребител
потребител
Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
Модел на автомобила: Най-различни!

Мнение от dydo » 22 дек 2008, 11:38

Съгласен съм с теб S_C, дреме му на Славчо. Важното е да покаже съпричастност, активност и непримиримост с някои от проблемите..........редица от които въобще не съществуват, но има за цел в обществото да се налага обратното мнение.
По повод на текущата тема се сетих за едно предаване по Нова ТВ, когато още и Коритаров беше на линия. Да Ви кажа честно, дни след това се смях на едно изказване на един доста ядосан зрител, сещайки се за него. Ама то си беше и истина донякъде. Та какво става всъщност. Звъни зрителя и казва:

- Г-н Коритаров, стига сте използвали в медиите тези понятия "източвал" и "източва". Какви са тези глупости. Правилните думи са "КРРААААЛ", "ГРРРАБИЛЛ", "КРРРАДЕ", "ГРРРАБИ", "ЗАГРАБВА". Ето така ще се изказвате!!!!!

Коритаров се засуети нещо, измънка думица две и разговора приключи. Не можа да замаже работата.

Ако аз бях на мястото на Коритаров бих отговорил, че кражбата и грабежа са си изрично предвидени престъпления по НК, а в конкретния случай и коментирайки съответния политик или длъжностно лице, не се знае дали са извършени гражба и грабеж или например не е налице длъжностно присвояване, някакво друго престъпление по служба и т.н, т.е. съвсем различни престъпления. Тъй като не е известно на медиите за какво точно престъпление става дума и няма информация от органите на полицията, прокуратурата или съда, то по тази причина се използва и общоприложимото понятие "източвал" 8) Ама много имат акъл тези журналисти, а иначе са със самочувствие до небето :shock:

Peet
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98

Мнение от Peet » 22 дек 2008, 13:26

S_C написа:...
Съгласен напълно. Вече не е героизъм да говориш срещу държавните управници. Куражлия е този, който върши нещо по въпроса.
Слави много обича да ползува чужди мисли-една от тях е репликата на Робърт де Ниро от филма Ронин- цитирам по памет-.."някои хора са част от проблема, други част от решението на проблема, а трети са част от пейзажа..".
Подходящ цитат за случая.

Потребителски аватар
_bioHAZArd_
потребител
потребител
Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
Контакти:

Мнение от _bioHAZArd_ » 22 дек 2008, 14:29

Слави е част от този пейзаж, които се опитва да си вдигне рейтинга като си нагажда шоута по настроенията на народа.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!

Потребителски аватар
mladen1984
потребител
потребител
Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth

Мнение от mladen1984 » 22 дек 2008, 19:31

На мен пък много ми хареса.Не харесвам Слави ,Но песента е добра.Текста е супер сполучлив и когато го слушам се връщам далече ,през 1997!
Време е народа да се вдигне и нещо да се промени в тази държава!!!Тази коалиция ни разказа играта(руснак,турчин и испанец :evil: ) направо ни разката майката............Краино време е да им покажем *banned* !
Изображение

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2007, 13:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V

Мнение от TURBOTO » 22 дек 2008, 22:15

Не знам,защо ние имаме тази склонност да плюем и отричаме хората,които си личат,че са искренни и наистина ги интересува какво става в БГ,според мен Слави е един от тях.Защо не иска да поеме отговорност ли,отговора е съвсем прост,защото една птичка пролет не прави,няма как сам човек,колкото и да иска да изчисти помията и лайната трупани две десетилетия.За целта трябва достааа,много хора,а избора на такива вече е много труден.
Това,че Слави не се ангажира с нито един проблем не е вярно,справка:протестите от времето на Жан Виденов,където Слави и тогавашния екип на Каналето бяха един от основните генератори,протеста за българските медици,мисля,че беше пред Либиийското посолство организиран от Слави,протест за който тогавашния министър Надежда Михайлова,лично порица Слави,обвинявайки го,че подобно държание е опасно за приятелските отношения на двете страни,също така и многобройните дарителски акций правени от неговия екип.
Да се отрича това което е постигнал е меко казано неуместно с оглед на това колко години вече е на екран(не само в "Шоуто на Слави),рейтинга е все още доста висок,макар не както в началото,той на практика направи времето от 22.30 до 23.30 прайм-тайма на БТВ,при всяко едно негово турне стадионите се пръскат по шевовете.
Изображение

Потребителски аватар
demiro
потребител
потребител
Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
Модел на автомобила: голяма печка :)

Мнение от demiro » 23 дек 2008, 00:01

TURBOTO написа:Не знам,защо ние имаме тази склонност...
TURBOTO Изображение
Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”