Странно застъргване
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2012, 22:41
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Странно застъргване
Днес пробвах една Fiesta 1,3 бензин от 97 година, която обмислям да купя. При паркирането след пробна обиколка се изкачих по наклон и след това свих почти пълен десен. В този момент се чу някакво застъргване. В първия момент помислих, че съм закачил нещо и го влача под колата, но се оказа, че застъргва нещо отпред, мисля че в дясната част. Вероятно е сервото или нещо друго от което няма представа. Възможно ли е гумата да е застъргала в калника? Смятате ли, че това е сериозен проблем? Дали да се откажа от полупката на колата?
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Странно застъргване
Всичко е възможно, все пак колата е от 1997 год. Може и да опира някъде,- зависи от размера на гуми- джанти, може и каре на полуоска да е износено, и още много работи. Трябва да се огледа от добър майстор. Ако ти харесва колата и няма изгнило по нея, цената те удовлетворява,- нищо не ти пречи да я купиш.
Не пишеш от кой град си, за да те насочи някой към майстор, за евентуален оглед.
Не пишеш от кой град си, за да те насочи някой към майстор, за евентуален оглед.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2012, 22:41
- Модел на автомобила: Fiesta
Re: Странно застъргване
Консултурах се с майстор и той ме успокои, че вероятно е ремък на хидравликата. И че това често се случва при пълен ляв или десен на бавен ход или на място.
Така че утре ще купувам! Дано не съжалявам за това.
Така че утре ще купувам! Дано не съжалявам за това.