Фокус 1.8 TDdi Доста пуши
- joro_sf
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 14:05
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 180ks
- Status: Извън линия
Фокус 1.8 TDdi Доста пуши
Искам да попитам колегите в форума при тях как е положението с дима? ЗнаЧи забелязвам пушека който напоследък е доста при вкарване на колата в обороти! Особено когато някои кара зад мене и аз дам рязко газ се вижда облака на светлините му! ИнаЧе никакви грижи! Дали е от нафтата? А струва ми се че понякога върви повеЧе(с една и съща нафта)!!!
Който кара Ford се чувства горд!
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Не се притеснявай, и моя пуши на моменти повече. Точно вечер, като се загледам в огледалото се вижда на светлините на колата зад мен.
На моя съм му изолирал EGR системата, че иначе пуши повече от стар Икарус
. При нормално каране, плавно качване на оборотите грам не изпушва. Може и моментно да е от кофти нафта. Има нещо друго като се кара колата дълго време в града, в ауспуховата система остават доста сажди и като се изреже изкарва и част от тях, не само отделените в момента. Като се покара извън градско на по-високи обороти продължително време и се изчиства така да се каже мотора. После реагира много добре при малко подаване на газ и не пуши почти.
Давай нафта и да не ти пука, като видя някоя CDI-ка или някое А6 ква сажда дава отзад при тръгване от светофар с мръсна газ и се успокоявам
.
На моя съм му изолирал EGR системата, че иначе пуши повече от стар Икарус

Давай нафта и да не ти пука, като видя някоя CDI-ка или някое А6 ква сажда дава отзад при тръгване от светофар с мръсна газ и се успокоявам

- joro_sf
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 14:05
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 180ks
Хм! И без това дадох 70 кинта за винетка другият уикенд Ще си бия камшика в прованса! Може пък колата да е жадна за чист въздух
! Сега сериозно!!! Колега как тоЧно си изолирал ЕГР клапана? Четох една тема ама не ми стана много ясно. Трябва ли да ходя в сервиз или мога и аз да го направя? И това изолиране с какво тоЧно спомага?

Който кара Ford се чувства горд!