Отзиви за 1.4 TDCi (68 к.с.)
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Re: Отзиви за 1.4 TDCi (68 к.с.)
Именно! Става въпрос за РЕАЛНИ данни!
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Вече незнам кво да очаквам от мотопфое явно тука в Варна са се смахнали.Преди нова година се обаждат и казват(днес може да дойдете и да тествате новата фиеста а аз им казвам че сме заети и ако може друг ден а те ми одговарят че неможе щот щели да я скрият до офицялната примиереangel.krasimirov написа:Не те разбрах. Има нова Фиеста във всички нива в МП, без Амбиенте. Не само съм я виждал, но и карал и поръчал. не знам защо не ти я продават във Варна! Ела да си я купиш от Плевен. Има една Тренд с много доп. екстри 5 врати, Морело металик 1,25 л 82 к.с. 24 500chefo_ukr написа:абе кви 5 титаниума майка ми от един месец я разиграват в Варна немогат да и покажат даже тоз който го виждаме с очите си в двора на сервиза в мотопфое и казват чакайте(за покупка говорим)

-
Точно така е! Имат 300 залежали стари Фиести и, за това премиерата на новата Форд Фиеста е отложена в Българич за м. Март 2009! Имат доста нови Фиести, но са в складовете им, а не в шоурумовете!chefo_ukr написа:Вече незнам кво да очаквам от мотопфое явно тука в Варна са се смахнали.Преди нова година се обаждат и казват(днес може да дойдете и да тествате новата фиеста а аз им казвам че сме заети и ако може друг ден а те ми одговарят че неможе щот щели да я скрият до офицялната примиереangel.krasimirov написа:Не те разбрах. Има нова Фиеста във всички нива в МП, без Амбиенте. Не само съм я виждал, но и карал и поръчал. не знам защо не ти я продават във Варна! Ела да си я купиш от Плевен. Има една Тренд с много доп. екстри 5 врати, Морело металик 1,25 л 82 к.с. 24 500chefo_ukr написа:абе кви 5 титаниума майка ми от един месец я разиграват в Варна немогат да и покажат даже тоз който го виждаме с очите си в двора на сервиза в мотопфое и казват чакайте(за покупка говорим))
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
С това намалено търсене и тази криза на пазара.. може и доста след март да останат да си го продават.angel.krasimirov написа: Точно така е! Имат 300 залежали стари Фиести и, за това премиерата на новата Форд Фиеста е отложена в Българич за м. Март 2009! Имат доста нови Фиести, но са в складовете им, а не в шоурумовете!

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...или и тях да си ги държат на склад!
Малоумно! Докато се накумят ще изпуснат момента! Ама нали в БГ всичко е наопаки....
Малоумно! Докато се накумят ще изпуснат момента! Ама нали в БГ всичко е наопаки....
- chefo_ukr
- потребител
ооо те сега имат друга задача,да разпродадът автопарка на БТК само такива оферти пускат(пък те са по на малко километри ама нали знаете служебна кола как се юрка)
- chefo_ukr
- потребител
Аре кво стана с договора и фиестата май действително ни взе за слушатели ?angel.krasimirov написа:Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!DigiPro написа:Абе колега нали Фиестата щеше да е с двигател 1,25 бензин. Сега за дизел питаш а пък преди няколко дена и договор си подписал, че и капаро си дал. На аватара ти пише ниво на оборудване Titanium, че даже и Individual пакет (3000 лв. по ценова листа), на друго място беше писал ниво Trend, а сега гледам пък, че се жалваш, че нямало халогени и незнам си кви екстри на Ambiente. Струва ми се, че нещо ни вземаш за канарчета май а ? Изчакай да дойде колата, снимай се в нея и ни затвори устите на невярващите.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Ако иска колегата Ангел може да пусне VIN номерата и на 2-те Фиести. Имам Microcat 01.2009 и мога да ги проверя да видим какво излиза (дата на производство, екстри и т.н.)chefo_ukr написа:Аре кво стана с договора и фиестата май действително ни взе за слушатели ?angel.krasimirov написа:Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!
-
Ами тя дизеловата е фактDigiPro написа:Ако иска колегата Ангел може да пусне VIN номерата и на 2-те Фиести. Имам Microcat 01.2009 и мога да ги проверя да видим какво излиза (дата на производство, екстри и т.н.)chefo_ukr написа:Аре кво стана с договора и фиестата май действително ни взе за слушатели ?angel.krasimirov написа:Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!

Другата пътува вече, дано не стане нещо по пътя, че в тая виелица в Европа...
Снимка на първия договор, който преправихме на Trend с Blazer Blue цвят и повече екстри, защото МП бяха объркали ценовата листа

Снимка на договора (драйвера на скенера ми се е прецакал):