Отзиви за 1.4 TDCi (68 к.с.)

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Status: Извън линия

Re: Отзиви за 1.4 TDCi (68 к.с.)

Мнение от kEFi » 06 яну 2009, 10:32

Именно! Става въпрос за РЕАЛНИ данни!

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител
Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ

Мнение от chefo_ukr » 07 яну 2009, 21:02

angel.krasimirov написа:
chefo_ukr написа:абе кви 5 титаниума майка ми от един месец я разиграват в Варна немогат да и покажат даже тоз който го виждаме с очите си в двора на сервиза в мотопфое и казват чакайте(за покупка говорим)
Не те разбрах. Има нова Фиеста във всички нива в МП, без Амбиенте. Не само съм я виждал, но и карал и поръчал. не знам защо не ти я продават във Варна! Ела да си я купиш от Плевен. Има една Тренд с много доп. екстри 5 врати, Морело металик 1,25 л 82 к.с. 24 500
Вече незнам кво да очаквам от мотопфое явно тука в Варна са се смахнали.Преди нова година се обаждат и казват(днес може да дойдете и да тествате новата фиеста а аз им казвам че сме заети и ако може друг ден а те ми одговарят че неможе щот щели да я скрият до офицялната примиере :-/: )
Изображение

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 07 яну 2009, 21:35

chefo_ukr написа:
angel.krasimirov написа:
chefo_ukr написа:абе кви 5 титаниума майка ми от един месец я разиграват в Варна немогат да и покажат даже тоз който го виждаме с очите си в двора на сервиза в мотопфое и казват чакайте(за покупка говорим)
Не те разбрах. Има нова Фиеста във всички нива в МП, без Амбиенте. Не само съм я виждал, но и карал и поръчал. не знам защо не ти я продават във Варна! Ела да си я купиш от Плевен. Има една Тренд с много доп. екстри 5 врати, Морело металик 1,25 л 82 к.с. 24 500
Вече незнам кво да очаквам от мотопфое явно тука в Варна са се смахнали.Преди нова година се обаждат и казват(днес може да дойдете и да тествате новата фиеста а аз им казвам че сме заети и ако може друг ден а те ми одговарят че неможе щот щели да я скрият до офицялната примиере :-/: )
Точно така е! Имат 300 залежали стари Фиести и, за това премиерата на новата Форд Фиеста е отложена в Българич за м. Март 2009! Имат доста нови Фиести, но са в складовете им, а не в шоурумовете!

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 07 яну 2009, 21:39

angel.krasimirov написа: Точно така е! Имат 300 залежали стари Фиести и, за това премиерата на новата Форд Фиеста е отложена в Българич за м. Март 2009! Имат доста нови Фиести, но са в складовете им, а не в шоурумовете!
С това намалено търсене и тази криза на пазара.. може и доста след март да останат да си го продават. :twisted:
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 08 яну 2009, 11:04

...или и тях да си ги държат на склад!
Малоумно! Докато се накумят ще изпуснат момента! Ама нали в БГ всичко е наопаки....

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител

Мнение от chefo_ukr » 08 яну 2009, 16:53

ооо те сега имат друга задача,да разпродадът автопарка на БТК само такива оферти пускат(пък те са по на малко километри ама нали знаете служебна кола как се юрка)
Изображение

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител

Мнение от chefo_ukr » 15 фев 2009, 21:00

angel.krasimirov написа:
DigiPro написа:Абе колега нали Фиестата щеше да е с двигател 1,25 бензин. Сега за дизел питаш а пък преди няколко дена и договор си подписал, че и капаро си дал. На аватара ти пише ниво на оборудване Titanium, че даже и Individual пакет (3000 лв. по ценова листа), на друго място беше писал ниво Trend, а сега гледам пък, че се жалваш, че нямало халогени и незнам си кви екстри на Ambiente. Струва ми се, че нещо ни вземаш за канарчета май а ? Изчакай да дойде колата, снимай се в нея и ни затвори устите на невярващите.
Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!
Аре кво стана с договора и фиестата май действително ни взе за слушатели ?
Изображение

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:

Мнение от DigiPro » 16 фев 2009, 20:00

chefo_ukr написа:
angel.krasimirov написа:Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!
Ако иска колегата Ангел може да пусне VIN номерата и на 2-те Фиести. Имам Microcat 01.2009 и мога да ги проверя да видим какво излиза (дата на производство, екстри и т.н.)

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 20 фев 2009, 23:25

DigiPro написа:
chefo_ukr написа:
angel.krasimirov написа:Ако ми кажея как, мога да ти пратя договора с МП!
Ако иска колегата Ангел може да пусне VIN номерата и на 2-те Фиести. Имам Microcat 01.2009 и мога да ги проверя да видим какво излиза (дата на производство, екстри и т.н.)
Ами тя дизеловата е факт :D Има си тема и снимки! Аз глупости рядко приказвам и, за да го направя преди това водя тежък разговор с г-н Даниелс
:D

Другата пътува вече, дано не стане нещо по пътя, че в тая виелица в Европа...

Снимка на първия договор, който преправихме на Trend с Blazer Blue цвят и повече екстри, защото МП бяха объркали ценовата листа :!: :wink:

Снимка на договора (драйвера на скенера ми се е прецакал):

Изображение

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”