Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата ...
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
- Status: Извън линия
Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата ...
Здравейте. Имам Фиеста 2006 , имам и мерак да я сменя с фокус, исках новия който излиза скоро но не ми се чака. Та моята колица я имам от 6 месеца, лизингова е. Някой има ли идея как става врътката да върна моята и да взема фокус и дали ще се наложи да давам някакви пари... защото точно на това се надявам да не давам...
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата .
E, как няма да даваш..sashom написа:Здравейте. Имам Фиеста 2006 , имам и мерак да я сменя с фокус, исках новия който излиза скоро но не ми се чака. Та моята колица я имам от 6 месеца, лизингова е. Някой има ли идея как става врътката да върна моята и да взема фокус и дали ще се наложи да давам някакви пари... защото точно на това се надявам да не давам...

Подсказвам - ти ще си. Очаквай от цялата размяна да си няколко хиляди лева назад.
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
В твоя случай мисля, че няма как да не даваш , много в началото си на лизинга. По принцип оценяват колата, приспадат ти дължимите вноски до края на лизинга и каквото остане се прехвърля като първоначална вноска за новия лизинг.
Най-добрия вариант е да намериш някой да вземе твойта, споразумяваш се да му се прехвърли твоя лиз. договор и правиш нов за Фокуса. Но пак ще си на зад с парите, процентно твойта се е обезценила много още с излизането от магазина, а си платил почти нищо като вноски.
Най-добрия вариант е да намериш някой да вземе твойта, споразумяваш се да му се прехвърли твоя лиз. договор и правиш нов за Фокуса. Но пак ще си на зад с парите, процентно твойта се е обезценила много още с излизането от магазина, а си платил почти нищо като вноски.